60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
600 gvistas fileja2 ĒKeļļa1 gab.sīpols3 saujassēnes200 gskābs krējums sāls malti melnie pipari pētersīļi0.5 gab.citrona sula1 ĒKtomātu pasta
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež gabaliņos, pannā sakarsē eļļu, apcep. Pēc tam noliek siltumā.
2
Sīpolu nomizo, sasmalcina un apcep pannā, kur cepās vistas gabaliņi.
3
Sēnes notīra, sagriež palielos gabalos, pievieno sīpoliem pannā un apcep. Pannā pievieno vistas gaļas gabaliņus, apmaisa, pievieno krējumu, sāli, piparus, tomātu pastu un uz lēnas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
4
Pētersīļus nomazgā, nosusina, sīki sagriež un pievieno ragū. Pievieno citrona sulu, ja vajag – arī citas garšvielas.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit