50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgkartupeļi500 gmaltā gaļa1 gab.paprika300 gsaldēti zaļie zirnīši1 gab.mazais skāba krējuma siers buljons kečups
Pagatavošana
1
Novāra kartupeļus un pievieno buljonu atšķaidītu ar siltu ūdeni. Sastampā, lai veidotos kartupeļu biezenis.
2
Apcep malto gaļu un pievieno nedaudz kečupu. Pa to laiku atsaldē zirnīšus un sagriež papriku.
3
Ņem cepamo trauku un pirmo kārtu liek apcepto gaļu, tad pa virsu ber zaļos zirnīšus un papriku. Nākamajā kārtā liek kartupeļu biezeni, pa virsu krējumu un daudz sieru.
4
Cep ~ 20 minūtes un, kad siers ir zeltaini brūns un kraukšķīgs, var likt galdā.
* var gatavot arī mazajos māla podiņos.
Iesūtīja: Evita Demidova
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit