135Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gcepumi Selga50 gsviests4 gab.olas230 gcukurs5 gsāls vaniļa500 mlskābs krējums250 gBelette vai Rama Cream Bonjour40 gkartupeļu milti1 gab.1 citrona sula un miza
Pagatavošana
1
Sablendē cepumus, pieliek izkausētu sviestu un cieši sablīvē cepamās veidnes apakšā un noliek ledusskapī - kamēr taisa krēmu vai uz vienu stundu.
2
Krēma sastāvdaļas samaisa un lej veidnē uz pamatnes.
3
Cep cepeškrāsnī (augša+ apakša) 170*C 60 minūtes. Tad izslēdz un atstāj uz stundu (ja cepu vakarā, atstāju uz nakti).
4
Pirms ēšanas atdzesē ledusskapī (tā ir visgaršīgāk).
Iesūtīja: zemudensroze
Mātes dienas ēdieniKartupeļu cieteVaniļaSvaigais siersPasniegt nākamajā dienāCepumiKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit