50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gsīpoli1 ĒKsviests2 ĒKmilti1 lpikants gaļas buljons2 glāzessausais baltvīns1 šķipsnarīvēts muskatrieksts sāls4 šķēlesfranču maize1 ĒKsviests2 ķiploka daiviņas125 gcietais siers
Pagatavošana
1
Sīpolu sagriež pusgredzenos un apcep zeltaini brūnus karstā sviestā. Virsū uzkaisa miltus, pielej buljonu un vīnu.
2
Zupu uzvāra, katlam uzliek vāku un uz nelielas uguns vāra 25 minūtes. Pēc garšas pieber muskatriekstu un sāli.
3
Baltmaizes šķēles no abām pusēm apcep karstā sviestā – zeltaini brūnas un ieberzē ar izspiestu ķiploku.
4
Zupu ielej zupas trauciņos, uz katra uzliek pa apceptai baltmaizei un biezā kārtā uzber sarīvētu sieru. Pēc tam zupu ieliek uz ~ 5 minūtēm cepeškrāsnī 220*C, līdz siers kļūst krēmīgs.
Iesūtīja: Anda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit