Foto: Shutterstock
Visu iecienītā "Siļķe kažokā" mūsu lasītājas Trīnes gaumē.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 gab.vārīti kartupeļi5 gab.lielie siļķu rolmopši1 gab.sīpols3 ĒKeļļa1.5 glāzemajonēze1.5 glāzeskābs krējums4 gab.vārītas bietes

Pagatavošana

1

Traukā kārto kārtām sagrieztus siļķu rolmopšus.

2

Pārkaisa sīki sagrieztu sīpolu un aplej tos ar 3 ēdamkarotēm augu eļļas.

3

Tad liek uz rupjās rīves sarīvētus vārītos kartupeļus.

4

Pārlej majonēzi.

5

Sarīvē uz rupjās rīves vārītās bietes un kārto uz majonēzes.

6

Visu pārlej ar skāba krējuma kārtu.

7

Liek vēsumā uz nakti. Dekorē pēc vēlēšanās.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!