45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.vārīti kartupeļi5 gab.lielie siļķu rolmopši1 gab.sīpols3 ĒKeļļa1.5 glāzemajonēze1.5 glāzeskābs krējums4 gab.vārītas bietes
Pagatavošana
1
Traukā kārto kārtām sagrieztus siļķu rolmopšus.
2
Pārkaisa sīki sagrieztu sīpolu un aplej tos ar 3 ēdamkarotēm augu eļļas.
3
Tad liek uz rupjās rīves sarīvētus vārītos kartupeļus.
4
Pārlej majonēzi.
5
Sarīvē uz rupjās rīves vārītās bietes un kārto uz majonēzes.
6
Visu pārlej ar skāba krējuma kārtu.
7
Liek vēsumā uz nakti. Dekorē pēc vēlēšanās.
Iesūtīja: Trīne
Ziemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBēru mielastsAugu eļļaBietesKartupeļiSiļķeSkābais krējumsZivju un jūras produktu salātiviegliMajonēzeSīpoliPasniegt nākamajā dienāBiešu salātiVārīti kartupeļiVārītas bietes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit