Foto: Shutterstock
Klasisko salātu "Siļķe kažokā" ātrā versija. Tiesa, ātra tā būs tikai tad, ja pa rokai jau ir vārīti kartupeļi, bietes un olas.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi sīpoli siļķe eļļa vārītas bietes majonēze vārītas olas

Pagatavošana

1

Stikla traukā rupji sarīvē vārītus kartupeļus un viegli izlīdzina, virsū saber sīki sagrieztus sīpolus un siļki.

2

Visu bagātīgi pārlej ar eļļu, lai būtu sulīgi, tad uzrīvē virsū vārītu bieti, nolīdzina un bagātīgi pārklāj ar majonēzi. Pāri kaisa rīvētu olu.

Var ēst uzreiz.

Iesūtīja: Vistiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!