20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi sīpoli siļķe eļļa vārītas bietes majonēze vārītas olas
Pagatavošana
1
Stikla traukā rupji sarīvē vārītus kartupeļus un viegli izlīdzina, virsū saber sīki sagrieztus sīpolus un siļki.
2
Visu bagātīgi pārlej ar eļļu, lai būtu sulīgi, tad uzrīvē virsū vārītu bieti, nolīdzina un bagātīgi pārklāj ar majonēzi. Pāri kaisa rīvētu olu.
Var ēst uzreiz.
Iesūtīja:
BrokastisVakariņasAss un pikants ēdiensZiemassvētku receptesKrievu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBietesKartupeļiOlasSiļķeZivju un jūras produktu salātiviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteiBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit