Foto: Shutterstock
Siļķes - biešu kanapē būs ļoti garda, bet lēta uzkoda.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.vārīta biete (vidēji liela)1 gab.ķiploka daiviņa dilles sāls majonēze vai skābs krējums siļķe sīpols rupjmaize vai formas maize

Pagatavošana

1

Bieti samaļ blenderī kopā ar ķiploku, sāli, majonēzi vai krējumu un dillēm.

2

Ja nav blendera, tad bietes sarīvē uz smalkās rīves un samaisa kopā ar izspiestu ķiploku, smalki sagrieztas dilles, sāli, majonēzi un krējumu.

3

Maizei nogriež garoziņu un sagriež gabaliņos.

4

Uz maizes liek bietes un pa virsu siļķes gabaliņu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!