20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.vārīta biete (vidēji liela)1 gab.ķiploka daiviņa dilles sāls majonēze vai skābs krējums siļķe sīpols rupjmaize vai formas maize
Pagatavošana
1
Bieti samaļ blenderī kopā ar ķiploku, sāli, majonēzi vai krējumu un dillēm.
2
Ja nav blendera, tad bietes sarīvē uz smalkās rīves un samaisa kopā ar izspiestu ķiploku, smalki sagrieztas dilles, sāli, majonēzi un krējumu.
3
Maizei nogriež garoziņu un sagriež gabaliņos.
4
Uz maizes liek bietes un pa virsu siļķes gabaliņu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit