Foto: DELFI
Siltie rukolas salāti ar akniņām, ķirštomātiem un parmezāna sieru.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

burkāni vistas aknas ķiploki sīpoli sāls rozā pipari cukurs rukolas lapas (sinepju salāti) olīveļļa Acetto balsamico ķirštomāti parmezāna siers

Pagatavošana

1

Katlā izkausē sviestu, kopā ar pāris pilēm labas olīveļļas. Liek katlā sīpolus un ķiplokus uz 2 minūtēm un apcep.

2

Aknas (nosusinātas, apviļātas rozā piparu un sāls maisījumā) liek klāt katlā cepties.

3

Kad aknas no visām pusēm aprāvušas, liek klāt smalki rīvētus burkānus un sutina - cep ~ 30 minūtes.

4

Rukolu saplucina ar rokām, apslaka ar olīveļļu, balzamiko. Pieber mazliet piparus (svaigi maltus) un sāli. Ar rokām iecilā.

Iesūtīja: guru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!