40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
burkāni vistas aknas ķiploki sīpoli sāls rozā pipari cukurs rukolas lapas (sinepju salāti) olīveļļa Acetto balsamico ķirštomāti parmezāna siers
Pagatavošana
1
Katlā izkausē sviestu, kopā ar pāris pilēm labas olīveļļas. Liek katlā sīpolus un ķiplokus uz 2 minūtēm un apcep.
2
Aknas (nosusinātas, apviļātas rozā piparu un sāls maisījumā) liek klāt katlā cepties.
3
Kad aknas no visām pusēm aprāvušas, liek klāt smalki rīvētus burkānus un sutina - cep ~ 30 minūtes.
4
Rukolu saplucina ar rokām, apslaka ar olīveļļu, balzamiko. Pieber mazliet piparus (svaigi maltus) un sāli. Ar rokām iecilā.
Iesūtīja: guru
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit