skābenes
Foto: Shutterstock
Vasaras garšai ziemā – sasaldētas skābenes.
1Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

skābenes

Pagatavošana

1

Skābenes nomazgā un liek sietā, lai notek sausas.

2

Sagriež strēmelēs (aptuveni 1,5 cm biezās), saliek pa porcijām maisiņos (cik zupai nepieciešams) un liek saldētavā. Ja skābenēm ir gari kātiņi, tad tos neliek kopā ar lapām vai arī smalki sagriež, lai zupā šķiedras nebūtu.

3

Ziemā, kad zupa jau gatava, pirms ņemšanas nost no uguns, ieber sasalušas zupā, uzvāra, un skābeņu zupa gatava.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!