1Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābenes
Pagatavošana
1
Skābenes nomazgā un liek sietā, lai notek sausas.
2
Sagriež strēmelēs (aptuveni 1,5 cm biezās), saliek pa porcijām maisiņos (cik zupai nepieciešams) un liek saldētavā. Ja skābenēm ir gari kātiņi, tad tos neliek kopā ar lapām vai arī smalki sagriež, lai zupā šķiedras nebūtu.
3
Ziemā, kad zupa jau gatava, pirms ņemšanas nost no uguns, ieber sasalušas zupā, uzvāra, un skābeņu zupa gatava.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit