50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2.5 lūdens500 ggaļa500 mlskābēti kāposti50 gmiežu putraimi2 burkāni2 āboli3 ķiploka daiviņas2 ĒKtomātu pasta zaļumi garšvielas
Pagatavošana
1
Gaļu vāra ūdenī ar garšvielām, putraimiem un kāpostiem.
2
Vēlāk pievieno sarīvētus un apceptus burkānus, īsi pirms gatavības pieliek sarīvētus ābolus, sarīvētus ķiplokus un tomātu pastu.
3
Gatavai zupai pieliek sasmalcinātus zaļumus.
*Miežu putraimus var aizvietot ar auzu pārslām. Vai arī ar miltu tumi.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit