Foto: Shutterstock
Skābētu kāpostu zupa ar putraimiem ziemīgām pusdienām.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2.5 lūdens500 ggaļa500 mlskābēti kāposti50 gmiežu putraimi2 burkāni2 āboli3 ķiploka daiviņas2 ĒKtomātu pasta zaļumi garšvielas

Pagatavošana

1

Gaļu vāra ūdenī ar garšvielām, putraimiem un kāpostiem.

2

Vēlāk pievieno sarīvētus un apceptus burkānus, īsi pirms gatavības pieliek sarīvētus ābolus, sarīvētus ķiplokus un tomātu pastu.

3

Gatavai zupai pieliek sasmalcinātus zaļumus.

*Miežu putraimus var aizvietot ar auzu pārslām. Vai arī ar miltu tumi.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!