100Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābēti kāposti kartupeļi kūpināts šķiņķis cūkgaļa sīpoli ķimenes alus āboli
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Apcep kūpināto šķiņķi ar sīpoliem, pārber pīlē.
3
Uz karstas uguns apbrūnina cūkgaļas gabaliņus, arī pārliek pīlē. Pīlē liek skābos kāpostus, sagrieztus kartupeļus, uzber ķimenes, pielej krūzīti alus, uzliek vāku un liek cepeškrāsnī uz stundu.
4
Pēc stundas kāpostiem pievieno sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.
5
Kāpostiem pieliek 2 sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.
Iesūtīja: Evo Bic
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit