90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābēti kāposti gaļas buljons žāvētas ribiņas kartupeļi grūbas tomātu mērce vai pasta ķiploki
Pagatavošana
1
Gaļas - kaulu (pievienojot žāvētas ribas, ja ir vēlēšanās) buljonā izvāra sauju grūbu un kartupeļus.
2
Blakus pannā liek sautēties skābus kāpostus, kas pirms tam sagriezti.
3
Ja kāposti sāk piedegt, pielej ūdeni un turpina sautēt, kamēr kāposti mīksti. Ja grib, var pievienot arī tomātu mērci vai pastu.
4
Kāpostus pievieno buljonam ar izvārītajām grūbām un kartupeļiem.
5
Nedaudz pavāra, tad piespiež klāt vienu ķiploku daiviņu. Zupa ir gatava.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit