120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
skābēti kāposti gaļas buljons putraimi vai auzu pārslas vārīti kartupeļi (ar mizu) sīpols
Pagatavošana
1
Izvāra gaļa buljonu (kā to darīt, stāstījām šajā rakstā).
2
Buljonu nokāš, gaļu sasmalcina, liek atpakaļ buljona, pievieno skābos kāpostus un miežu putraimus. Vāra, kamēr visas sastāvdaļas gatavas.
3
Šķīvī zupā iegriež svaigu sīpolu, klāt var ēst ar mizu vārītus kartupeļus.
Iesūtīja: Pirtnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit