50Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 saujasšķeltie zirņi3 gab.kartupeļi3 saujasputraimi skābs krējums
Pagatavošana
1
Iemērc ūdenī uz pāris stundām šķeltos zirņus.
2
Ūdeni nolej, pārlej zirņus ar svaigu ūdeni. Sākotnēji izvāra zirņus, tad pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kādu laiku pavāra.
3
Pievieno putraimus un mazu brīdi pavāra, tad sastampā, lai kartupeļi nav lielos gabalos.
4
Apsedz katliņu ar dvieli,lai drusku pastāv.
5
Kad putra gatava: ēd ar skābu krējumu jeb ēd apceptā veidā ar krējumu vai apceptiem sīpoliem un bekonu.
Iesūtīja: dillemma
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursKartupeļiPutraimiSkābais krējumsŠķeltie zirņiCiti ēdieniMārtiņdienas cienastsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit