60Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
šķeltie zirņi sāls
Pagatavošana
1
Uz 2 glāzēm ūdens jāņem 1 glāze šķelto zirņu.
2
Katlā ielej tik glāzes ūdens, cik daudz biezputru vārīs. Es lēju 8 glāzes ūdens. Ūdeni uzvāra.
3
Tikmēr 4 glāzes zirņu ieber bļodā un nomazgā siltā ūdenī, tā kā man tas ūdens bija no zirņiem dikti miltains, tad trīs ūdeņos nomazgāju un pēdējo lēju karstu ūdeni un atstāju uzbriest, līdz ūdens uzvārīsies katlā.
4
Kad ūdens uzvārījies pieliek zirņus un sāli. Vāra uz vidējas uguns, līdz zirņi mīksti. Stundas laikā biezputra bija gatava.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit