Foto: Shutterstock
Šķiņķa - siera torte priekš tiem, kam prasās ko sāļāku.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

0.5 glāzegaļas buljons180 gmilti2 ĒKmargarīns1 ĒKsviests6 ĒKmajonēze150 gžāvēts šķiņķis dilles2 olas150 gcietais siers

Pagatavošana

1

Iemīca mīkstu mīklu samaisot buljonu, miltus, margarīnu un sviestu.

2

Mīklu sadala 4 daļās, apklāj ar dvieli un atstāj 20 minūtes ievilkties.

3

No mīklas daļām izveltnē plānus plācenīšus un apcep uz pannas sviestā no abām pusēm.

4

Pildījumi:
Šķiņķi sasmalcina vai smalki sagriež un samaisa ar majonēzi.

5

Olas sarīvē, dilles smalki sagriež un samaisa ar majonēzi.

6

Sieru sarīvē uz smalkās rīves un samaisa ar majonēzi.

7

Torte:
1. Plācenis.
2. Pārziež siera masu.
3. Plācenis.
4. Šķiņķa masa.
5. Plācenis.
6. Olu masa.
7. Plācenis.

8

Virsu un sānus pārziež ar majonēzi.Pārkaisa ar rīvētu sieru. Ļauj ievilkties.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!