60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 glāzegaļas buljons180 gmilti2 ĒKmargarīns1 ĒKsviests6 ĒKmajonēze150 gžāvēts šķiņķis dilles2 olas150 gcietais siers
Pagatavošana
1
Iemīca mīkstu mīklu samaisot buljonu, miltus, margarīnu un sviestu.
2
Mīklu sadala 4 daļās, apklāj ar dvieli un atstāj 20 minūtes ievilkties.
3
No mīklas daļām izveltnē plānus plācenīšus un apcep uz pannas sviestā no abām pusēm.
4
Pildījumi:
Šķiņķi sasmalcina vai smalki sagriež un samaisa ar majonēzi.
5
Olas sarīvē, dilles smalki sagriež un samaisa ar majonēzi.
6
Sieru sarīvē uz smalkās rīves un samaisa ar majonēzi.
7
Torte:
1. Plācenis.
2. Pārziež siera masu.
3. Plācenis.
4. Šķiņķa masa.
5. Plācenis.
6. Olu masa.
7. Plācenis.
8
Virsu un sānus pārziež ar majonēzi.Pārkaisa ar rīvētu sieru. Ļauj ievilkties.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit