840Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gcūkgaļas kakla karbonāde3 gab.sīpoli1 gab.ķiploks20 gpētersīļi20 gkaltētas piparmētras3 ĒKetiķis 3% glāzesmaizes kvass lauru lapa malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Gaļas gabalā sabaksta iekšā sīpolu gabalus un ķiploka daiviņas, tas ir tā, ka iegriež ar nazi un ieliek tur iekšā, tā sadursta visu gabalu.
2
Gaļu ieziež ar sāli, pārkaisa piparus, liek emaljētā vai keramikas traukā, pārlej ar kvasa un etiķa maisījumu.
3
Pievieno piparmētras, lauru lapu un marinē ledusskapī 12 stundas, tad gaļas gabalu izņem, apsusina, liek uz cepešplāts un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.
4
Gatavu gaļu atdzesē, sagriež šķēlēs un pasniedz ar pētersīļiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit