45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kāposts gaļas kopējā gašviela "Santa Maria"800 gmaltā gaļa1 glāzerīsi skābs krējums1 mazā bundža konservētu tomātu
Pagatavošana
1
Katlā ielej nedaudz eļļu, liek kārtām - sagrieztu svaigu kāpostu, garšvielas, svaigu malto gaļu, garšvielas, nevārītus rīsus. Visu atkārto vēlreiz un noslēdz ar kāpostu kārtu, pa virsu lej konservētus tomātus gabaliņos un pievieno verdošu ūdeni, tā, lai viss ir nosegts.
2
Zem vāka sautē gatavu aptuveni 1-1.5 stundu.
3
Ēd ar skābu krējumu un zaļumiem.
Iesūtīja: Tati
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit