45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maltā gaļa kāposti rīsi garšvielas ķiploki zaļumi burkāni sīpoli rīvmaize vai manna tomātu mērce tomāti (svaigi vai konservēti)
Pagatavošana
1
Lielā bļodā kopā samaisu malto gaļu, sarīvētu kāpostu, izvārītus rīsus, garšvielas, ķiploku, zaļumus, var arī sarīvētu burkānu un sasmalcinātu sīpolu, kurus vispirms apcep.
2
To visu samīcu tādā kā kotlešu masā, taisu kotletītes, apviļā rīvmaizē vai mannā, lieku uz pannas cepties, kā kotletes, tikai biki ilgāk uz mērenas uguns.
3
Gatavās salieku katliņā, aplaistu ar nedaudz tomātu mērci, sablendētiem tomātiem un kādas 15 minūtes pasautēju. Lai mērce tumīgāka, var pievienot saldo vai skābo krējumu.
Iesūtīja: ritaa
VakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensRīsiRīvmaizeSkābais krējumsTomātiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit