150Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmargarīns4 gab.olas1 glāzecukurs milti0.5 TKsasmalcinātas krustnagliņas pūdercukurs vaniļa kanēlis
Pagatavošana
1
Margarīnu izkausē, atdzesē līdz istabas temperatūrai un samaisa ar olām.
2
Iemaisa cukuru, miltus, krustnagliņas, vanilīnu, kanēliun mīca, līdz mīkla atlec no rokām.
3
Liek ledusskapī 1 ½ -2 stundām.
4
Atdzesēto mīklu izrullē, izmantojot speciālo uzgali, izmaļ caur gaļas mašīnu, veidojot cepumus. Tos kārto uz ietaukotas cepamās plāts.
5
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī (180*C), kad cepumi paliks sausi, karstumu palielina līdz 200-220*C.
6
Gatavos cepumus liek uz šķīvja un atdzesē. Pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit