šnicele
Foto: Shutterstock
Šnicele ar saldo krējumu - sieru garda gan karsta ar piedevām, gan atdzisusi uz maizes.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gcūkgaļas kakla karbonāde500 gsīpoli200 gKrievijas siers200 mlsaldais krējums150 gskabs krējums250 mlbaltvīns2 TKsausais buljons1 TKķiploku sāls sāls pipari

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm.

2

Liek cepešveidnē.

3

Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.

4

Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.

5

Uz gaļas šķēlēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru.

6

Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 20 minūtes.


Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!