Foto: DELFI
Šokolādes fondī ar augļiem un vafelēm romantiskai pasēdēšanai.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gšokolāde150 gsaldais krējums1 ĒKķiršu degvīns bumbieri āboli plūmes vīnogas pildītas vafeles

Pagatavošana

1

Šokolādi salauž gabaliņos, pārlej ar krējumu, liek katlā un izkausē uz plīts, tad pievieno un iemaisa degvīnu.

2

Karstu šokolādes mērci salej fondī traukā, uzliek uz statīva un turpina karsēt.

3

Bumbierus un ābolus var mizot, tad sagriež šķēlītēs vai gabaliņos, plūmes pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus, vīnogas ieteicams izvēlēties bez sēkliņām. Augļus vai ogas dur uz fondī dakšiņas un apmērc šokolādē. Vafeļu trubiņas var apmērcēt šokolādē, arī turot pirkstos.

Iesūtīja: negro

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!