<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/slasher-fun/">Mathieu Marquer</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en">cc</a>
Ciemiņus gaidot - šokolādes kūka ar šokolādes glazūru.

Olas un cukuru saputo stingrās putās. Izkausē margarīnu. Visas sausās sastāvdaļas samaisa vienā bļodā.

Saputotās olas un margarīnu pievieno miltiem un garšvielām.

Pakāpeniski maisot, pievieno remdenu pienu.

Ieziež garo pannu. Ielej mīklu un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 45 min.

Glazūru gatavo: visu izkausē, labi samaisa un ziež uz kūkas.

Iesūtīja: inesec

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!