120Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsaldais krējums2 ĒKpiens2 ĒKcukurs1 ĒKkakao1 TKželatīns vaniļa
Pagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, atstāj uzbriešanai. Pēc stundas uzbriedušo želatīnu izkausē.
2
Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu. Krējumu saputo, pievieno vaniļu, iemaisa nedaudz atdzesēto kakao masu. Atdzesē.
Iesūtīja: ineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit