zupa soļanka pusdienas
Foto: Shutterstock
Pikantu ēdienu cienītājiem – soļanka ar liellopa gaļu un ribiņām.
80Minūtes
20Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 lielas šķēles liellopa gaļas2 caurauguši cūkas gaļas gabaliņi ar kauliņu3 lieli sīpoli lauru lapas melnie piparu graudiņi sāls šampinjoni kūpināts šķiņķis mazā burciņa tomātu pastas1 ĒKkečups malti sarkanie pipari tobasco mērce čili mērce garšvielas marinēti gurķi vārīta desa žāvēta desa vārīta mēle kartupeļi melnās olīvas

Pagatavošana

1

Pusstundu vāra lielā katlā liellopu gaļu, cūkas gaļu, pusi no sīpola, lauru lapas, piparus un sāli.

2

Uz pannas apcep sagrieztus atlikušos sīpolus, tad pievieno sagrieztas sēnes un apcep. Šķiņķi sagriež salmiņos un apcep ar sīpoliem un sēnēm.

3

Pievieno tomātu pastu, kečupu, sarkanos piparus, tobasco, čili un garšvielas pēc garšas.

4

Sagriež salmiņos marinētos gurķus, desu un mēli. Kartupeļus kubiņos. Kad gaļa izvārījusies gatava, to izņem un sagriež salmiņos.

5

Izņem lauru lapas, sīpolu. Buljonā pievieno pannā apceptos produktus, sagrieztos gurķus, desu, mēli, gaļu, kartupeļus un olīvas. Vāra līdz kartupeļi mīksti.

6

Pasniedz ar skābu krējumu, citrona daiviņu un olīvām.

Iesūtīja: Suns Funs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!