25Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gliellopa kauli50 gliellopa gaļa25 gžāvēts šķiņķis25 gnieres25 gsīpoli15 gtomātu pasta10 gtauki vai sviests50 skābēti gurķi25 gskābs krējums garšvielas kaperi olīvas citrons zaļumi
Pagatavošana
1
No liellopu kauliem un gaļas vāra buljonu.
2
Sīpolus sagriež salmiņos, liek sakarsētos taukos vai sviestā un apcep, pievieno tomātu pastu un sautē, līdz sīpoli mīksti.
3
Buljonā liek nomizotus, iegarenos gabaliņos sagrieztus skābētus gurķus, liellopu gaļu, šķiņķi, nieres, apceptos sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli, kaperus, olīvas un vāra 5–10 minūtes.
4
Pasniedzot soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit