20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa1 sīpols2 burkāni4 kartupeļi2 skābēti gurķi4 ķiploka daiviņas4 smaržīgie pipari2 lauru lapas1 ltomātu sula
Pagatavošana
1
Katliņā ielej eļļu un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno rupji sarīvētus vai salmiņos sagrieztus burkānus un apcep. Pielej tomātu sulu un pievieno kubiņos vai salmiņos sagrieztus kartupeļus.
2
Vāra līdz kartupeļi mīksti, kopā ar lauru lapām un smaržīgajiem pipariem . Sāli pagaidām neliek, jo daļa sāls būs no gurķiem. Pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus, salmiņos sagrieztus gurķus (ne marinētus, bet skābētus), olīvas un pavāra vēl 3 minūtes. Pārbauda sāls daudzumu, un zupa ir gatava!
3
Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem, iemaisot arī citrona šķēlītes.
Iesūtīja: jasmine
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit