45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gspageti1 sarkanais sīpols1 ķiploka daiviņa1 kārbiņa tunča gabaliņu eļļā1 kārbiņa tuņča gabaliņu savā sulā1 kārbiņa tuņča gabaliņu ūdenī svaigi pētersīļi sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Spageti novāra, nolej sietā un ūdenī noskalo, notecina.
2
Nomizo un sagriež šķēlītēs nelielu sarkano sīpolu un ķiploku.
3
Nolej eļļu no tunča kārbiņas pannā. Sakarsē eļļu un ātri apcep tajā sīpolus. Pievieno tunci, sasmalcinātus tomātus un uzkarsē.
4
Sasmalcina pētersīļus un pievieno tos mērcei, pieliek sāli un piparus. Ja nepieciešams, pielej nedaudz ūdens.
5
Spageti pasniedz ar pārlietu mērci.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit