Sastāvdaļas
Pagatavošana
Puravu vispirms sagriež 2 cm garos gredzenos, pēc tam - garenos salmiņos.
Burkānus notīra. Sagriež ļoti plānās strēmelēs visā burkāna garumā. Var to darīt ar tīrāmo nazīti, tad šīs garās strēmeles sagriež 3-4 cm lielos gabaliņos.
Nomazgā sēnes un sagriež katru 4 daļās.
Noblanšē tomātus - miziņā veido nelielus iegriezumus, iegremdē verdošā ūdenī uz pāris minūtēm, noņem mizu, sagriež 4 daļās. Izņem sēklas. Katru iegūto gabaliņu pārgriež vēl uz pusēm.
Eļļu vai margarīnu uzkarsē lielā pannā (WOK), pieliek puravus, ingveru, burkānus, sēnes, nedaudz apsāla. Visu laiku maisot, sautē gandrīz līdz gatavībai (dārzeņi nedrīkst būt mīksti).
Sautējumam pievieno tomātus, sasmalcinātu ķiploku un turpina sutināt.
Noņem no uguns un tur siltumā.
Spageti novāra nedaudz sāļā ūdenī.
Kartupeļu miltus sajauc ar aukstu ūdeni un iemaisa buljonā, uzvāra.
Pievieno sojas mērci un vīnu, piparus. Sajauc ar dārzeņiem.
Pasniedzot ar spageti, pārkaisot sezama sēkliņas
Iesūtīja: