30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 iepakojums spageti4 olas pēc garšasdilles un lociņi150 gkūpināts lasis pēc garšasmalti pipari pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Spageti izvāra un kamēr dziest, sakuļ olas ar zaļumiem, sāli, pipariem un kūpināta laša gabaliņiem.
2
Tad sautējamajā pannā liek spageti, pārlej ar mērci no olām, zaļumiem un laša.
3
Uz lēnas uguns zem vāka cep, līdz olas sarecējušas.
4
Gatavu griež gabalos un pasniedz ar krējumu vai kādu mērci, var arī tāpat.
Iesūtīja: Cipresīte
PusdienasVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKūpināts lasisOlasPipariSpagetiZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdieniviegliMakaronu sacepumiIkdienas maltīteisalsZivju un jūras produktu sacepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit