35Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
spināti olas sāls svaigi malti melnie pipari vai citronpipari kārtainā mīkla
Pagatavošana
1
Spinātus atkausē, kārtīgi izžmiedz (notecināšana sietā parasti nav pietiekami efektīva).
2
Novāri olas un riktīgi sīki sasmalcini - vislabāk ar dakšiņu saspaidīt. Sajauc ar spinātiem, pievieno pēc garšas sāli, svaigi maltus melnos piparus vai citronpiparus. I viss, mums ar šito parasti pietiek.
3
Atsaldē sasaldētu kārtaino mīklu (starp citu, dievīga nesaldēta kārtainā mīkla atrodama ELVI veikalos, lietuviešu saldētā nestāv blakus).
4
Uzsildi cepeškrāsni līdz ~ 180 grādiem.
5
Plāni izrullē mīklu, sagriez kvadrātiņos, liec virsū pildījumu, taisi ciet, met krāsnī un cep, kamēr šie smuki zeltaini dzelteni (~10 - 15 minūtes atkarībā no krāsns īpatnībām).
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit