15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gsarkano augļu sula (dzērvenes, vīnogas, upenes u.tt.)660 gūdens120 gcukurs30 gželatīns saldais krējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Uzvāra ūdeni pievieno cukuru, lai izkūst, tad uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un samaisa. Ja vēlas, var pievienot saldētu vai svaigu ogu un augļu gabaliņus.
2
Sīrupam pievieno sulu un samaisa.
3
Želeju lej glāzes vai deserta trauciņos un liek leduskapī sarecēt.
4
Pasniedz ar putukrējumu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit