20Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.bulciņas "Spilvas" gurķu-sienepju mērce majonēze1 gab.tomāts1 gab.marinēts gurķis lapu salāti siers eļļa jaukta malta gaļa1 gab.sīpols kūpinātas paprikas pulveris pēc garšassāls pēc garšascukurs lociņi
Pagatavošana
1
Malto gaļu samīca kopā ar rīvētu sīpolu, kūpinātas paprikas pulveri, sāli, cukuru.
2
No iegūtās masas pagatavo kotlešu mīklu. Kotletes stipri saplacina ( tās cepot uzbriedīs), liek uz pannas un eļļā apcep brūnas.
3
Uz bulciņas apakšējās daļas(pamatiņa) uzziež majonēzi mērci, uzkaisa lociņus, uz otras (virsdaļas) gurķu-sinepju mērci.
4
Uz pamatiņa uzliek salātu lapu, karsto, tikko cepto kotleti, pāris plānas gurķa ripiņas, siera šķēlīti, visam pa virsu vēl tomātu šķēlīti.
5
Tad - HOPS bulciņai uzliek vāciņu un hamburgers gatavs!
PusdienasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensAugu eļļaLapu salātiMaizeMaltā gaļaMarinēti gurķiPaprikaSiersSīpollokiTomātiMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteisalsBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit