Foto: DELFI
Sulīgi burgeri, kas garšos visiem, bet īpaši iecienīti būs bērnu un jauniešu ballītēs.
20Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.bulciņas "Spilvas" gurķu-sienepju mērce majonēze1 gab.tomāts1 gab.marinēts gurķis lapu salāti siers eļļa jaukta malta gaļa1 gab.sīpols kūpinātas paprikas pulveris pēc garšassāls pēc garšascukurs lociņi

Pagatavošana

1

Malto gaļu samīca kopā ar rīvētu sīpolu, kūpinātas paprikas pulveri, sāli, cukuru.

2

No iegūtās masas pagatavo kotlešu mīklu. Kotletes stipri saplacina ( tās cepot uzbriedīs), liek uz pannas un eļļā apcep brūnas.

3

Uz bulciņas apakšējās daļas(pamatiņa) uzziež majonēzi mērci, uzkaisa lociņus, uz otras (virsdaļas) gurķu-sinepju mērci.

4

Uz pamatiņa uzliek salātu lapu, karsto, tikko cepto kotleti, pāris plānas gurķa ripiņas, siera šķēlīti, visam pa virsu vēl tomātu šķēlīti.

5

Tad - HOPS bulciņai uzliek vāciņu un hamburgers gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!