40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgliellopa fileja3 sīpoli2 paprika2 ĒKcūku tauki3 tomāti1 glāzebuljons vai ūdens1 ķiploka daiviņa ķimenes naža galsmalti asie pipari sāls
Pagatavošana
1
Sīpolus notīra un sagriež. Tomātus sagriež daiviņās, papriku strēmelītēs.
2
Sīpolus apcep līdz paliek caurspīdīgi - sviestā, eļļā vai cūku taukos (pēc katra izvēles), pievieno papriku, tomātus un ķiploku.
3
Gaļu sagriež nelielos, garenos gabaliņos un pievieno masai, kas gatavojas uz pannas. Pēc dažām minūtēm visu pārlej ar ūdeni vai buljonu un turpina sautēšanu. Pievieno sāli un samaltas ķimenes, pirms gatavības pārkaisa sarkanos piparus.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit