1
Foto: Shutterstock
Tomāti ar ziedkāpostiem – derēs gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

puķkāposti sviests ķiploki tomāti majonēze dilles

Pagatavošana

1

Novāra puķkāpostu – sadalītu rozetēs – pusmīkstu, notecina, ātri apcep nedaudz sviestā.

2

Pašā cepšanas pēdējā brīdī uzber sasmalcinātu ķiploku, visu ieber traukā.

3

Sagriež tomātus biezās šķēlēs, arī apcep ātri sviestā no abām pusēm.

4

Liek uz puķkāpostiem.

5

Visu pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar dillēm. Uzliek vāku, pagaida laiciņu, lai savelkas.

Iesūtīja: incītis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!