Tomātus applaucē ar verdošu ūdeni, noņem mizu, izberž caur sietu un iegūto biezeni ielej tomātu sulā-vāra pāris minūtes, tad pievieno sāli.
Apceptus kviešu miltus atšķaida ar pienu (pusglāzi) un maisot ielej zupā. Vāra apmēram 2-3 minūtes.
Pievieno pusglāzi piena un olu dzeltenumus.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKviešu miltiOlasPiensTomātiTomātu sulaBiezzupas un krēmzupasviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit