40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 kgtomāti100 golīveļļa3 gab.ķiploku daiviņas4 ĒKbrūnais cukurs sāls baziliks saldais krējums
Pagatavošana
1
Tomātus pārgriež uz pusēm, liek cepešpannā ar griezuma vietu uz leju, pārlej pāri sajauktu maisījumu (eļļa, cukurs, sāls, sasmalcināti ķiploki) un cep cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.
2
Sablendē, izlaiž caur duršlāgu (caurduri) liek uz lēnas uguns, pielej ūdeni (cik vajadzīgs, atkarībā, kāda biezuma zupu gribi), pieliek baziliku un pavāra dažas minūtes.
3
Pielej saldo krējumu, uzburbuļo - liek galdā.
Garšīgi ar svaigu franču baltmaizi (vai arī apgrauzdētu baltmaizi), sviestu un rīvētu sieru.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit