30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgtomāti olīveļļa dārzeņu buljons saldais krējums sāls melnie pipari grauzdētas mandeles garneles
Pagatavošana
1
Tomātus ieliek uz vienu min. vārošā ūdenī, lai var noņemt mizu, tad tomātus sagriež kubiciņos un liek katlā, kurā iepilināta olīveļļa, sautēties kādas 10 min.
2
Pēc tam, kad tomāti ir daudzmaz izšķīduši pielej klāt nedaudz dārzeņu buljona, tad vēl pavāra kādas 5 min, un masu sablendē.
3
Sablendētai masai pielej klāt saldo krējumu, pieber sāli, melnos piparus, kā arī sasmalcinātas grauzdētas mandeles.
4
Vēl nedaudz uzkarsē un slēdz ārā.
5
Pirms pasniegšanas ieber zupā garneles.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit