25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabači paprika tomāti ķimenes sāls karijs saldais krējums zaļumi
Pagatavošana
1
Dziļā pannā vai vokpannā apcep sagrieztus kabačus un papriku, strauji apcep, pievieno sīpolus un tomātus, maltas ķimenes, sāli un kariju. Ja vēlas krēmīgāku, var pievienot saldo krējumu.
2
Visu sasautē dažas minūtes (līdz mērce uzvārījusies). Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Ārstnieciskais uztursPannā cepts ēdiensKabačiKarijsĶimenesSautējumiGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit