Foto: Shutterstock
Tradicionālais karstvīns ziemas sezonas ballītēm.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
700 gsarkanvīns2 gab.apelsīni3 ĒKmedus kanēļa standziņas5 gab.krustnagliņas5 gab.smaržīgie pipari

Pagatavošana

1

Apelsīnam nogriež 2 garas, tievas miziņas, visa apelsīna garumā. No apelsīniem izspiež sulu.

2

Sarkanvīnu lej traukā, pievieno apelsīna miziņas, kanēli, piparus, krustnagliņas un karsē līdz 70 grādiem.

3

Uzkarsētam vīnam pievieno medu un maisa, līdz tas izkusis. Pielej izspiesto apelsīnu sulu, samaisa un lej glāzēs.

Iesūtīja: Ilgars

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!