truša gaļas sautējums olīvas ēdiens
Foto: Shutterstock
Gardais trusis, sautēts apelsīnu sulā kopā ar rozmarīnu un olīvām.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

trusis1.25 lapelsīnu sula (der paku sula)2 gab.pētersīļa sakne saujamelnās olīvas pēc garšassāls5 graudu pipari3 rozmarīna zariņi malti melnie pipari4 ķiploka daiviņas2 ĒKpaprikas pasta

Pagatavošana

1

Pētersīļa sakni sarīvē. Ķiplokus nomizo, sakapā.

2

Trusi sagriež gabaliņos, apsāla, appiparo un apcep katliņā. Pievieno pētersīļa sakni, ķiplokus un turpina cept pāris minūtes.

3

Pielej apelsīnu sulu (ja vēlas, var apelsīnu sulu atšķaidīt ar buljonu), kurā iemaisīta paprikas pasta, tā, lai gaļa ir nosegta. Pievieno sāli, graudu piparus, olīvas un rozmarīnu. Vāra, līdz sulas ir uz pusi mazāk un gaļa pavisam mīksta.

Iesūtīja: Noela

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!