10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
trusis1.25 lapelsīnu sula (der paku sula)2 gab.pētersīļa sakne saujamelnās olīvas pēc garšassāls5 graudu pipari3 rozmarīna zariņi malti melnie pipari4 ķiploka daiviņas2 ĒKpaprikas pasta
Pagatavošana
1
Pētersīļa sakni sarīvē. Ķiplokus nomizo, sakapā.
2
Trusi sagriež gabaliņos, apsāla, appiparo un apcep katliņā. Pievieno pētersīļa sakni, ķiplokus un turpina cept pāris minūtes.
3
Pielej apelsīnu sulu (ja vēlas, var apelsīnu sulu atšķaidīt ar buljonu), kurā iemaisīta paprikas pasta, tā, lai gaļa ir nosegta. Pievieno sāli, graudu piparus, olīvas un rozmarīnu. Vāra, līdz sulas ir uz pusi mazāk un gaļa pavisam mīksta.
Iesūtīja: Noela
Grūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursRozmarīnsApelsīnu sulaMelnās olīvassalsPaprikas pasta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit