30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 grīsi sāls1 TKkarijs1 gab.bundžiņa pildīti olīvu1 gab.burciņa kaperu2 gab.tunča savā sulā bundžiņā200 gsīpoli100 mleļļa125 mldārzeņu buljons4 ĒKetiķis2 gab.ķiploka daiviņas melnie pipari
Pagatavošana
1
Rīsus sālsūdenī vāra gandrīz mīkstus, samaisa ar kariju un atdzesē.
2
Olīvām, kaperiem un tuncim notecina šķidrumu.
3
Olīvas sagriež šķēlītēs, tunci saspaida ar dakšiņu.
4
Sīpolus nomizo un sīki sakapā.
5
Eļļu sakuļ ar etiķi un dārzeņu buljonu.
6
Ķiplokus nomizo, sīki sakapā un pievieno mērcei.
7
Pieber sāli un piparus.
8
Rīsus samaisa ar olīvām, kaperiem, tunci, sīpoliem un mērci.
9
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit