Foto: Shutterstock
Tunča - rīsu salāti – aukstā galda cienastam.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 grīsi sāls1 TKkarijs1 gab.bundžiņa pildīti olīvu1 gab.burciņa kaperu2 gab.tunča savā sulā bundžiņā200 gsīpoli100 mleļļa125 mldārzeņu buljons4 ĒKetiķis2 gab.ķiploka daiviņas melnie pipari

Pagatavošana

1

Rīsus sālsūdenī vāra gandrīz mīkstus, samaisa ar kariju un atdzesē.

2

Olīvām, kaperiem un tuncim notecina šķidrumu.

3

Olīvas sagriež šķēlītēs, tunci saspaida ar dakšiņu.

4

Sīpolus nomizo un sīki sakapā.

5

Eļļu sakuļ ar etiķi un dārzeņu buljonu.

6

Ķiplokus nomizo, sīki sakapā un pievieno mērcei.

7

Pieber sāli un piparus.

8

Rīsus samaisa ar olīvām, kaperiem, tunci, sīpoliem un mērci.

9

::!recepte::

Iesūtīja:
Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!