15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
125 gtuncis eļļā3 tomāti2 cieti vārītas olas1 lapu salāti1 paprika (dzeltena vai oranža) olīvas citronu sula majonēze
Pagatavošana
1
Salātu traukā sajauc pusi no sagrieztajiem lapu salātiem, sasmalcinātu tunci, sagrieztu papriku, tomātus un olīvas.
2
Visu pārklāj ar atlikušajiem lapu salātiem, pārlej ar majonēzi un citrona sulu, rotā ar vārīto olu daiviņām un veselām olīvām.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Receptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniLapu salātiTuncis eļļāZivju un jūras produktu salātiMajonēzeCitronu sulaViegla vasaras maltīteOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit