60Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļa sāls garšvielas
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos (lietoju cūkgaļu, bet var jebkuru), liek uz pannas vai cepešpannā cepeškrāsnī. Pārkaisa sāli, garšvielas un cep, kamēr gaļa gatava.
2
Iepriekš karstā ūdenī rūpīgi izmazgātas un izžāvētās (!) burciņas piepilda ar karstu gaļu, uzlej cepšanas šķidrumu, aizskrūvē cieši ar vāciņiem (var metāla valcējamos vākus, var skrūvējamos). Liek atdzist un tad ledusskapī uzglabā.
* 100x labāk par veikala tušonkām, kur tikai ķeskas un atkritumi šķidrumā peld.
Iesūtīja: Kadiķoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit