vafeles
Foto: Shutterstock
Kraukšķīgas, zeltainas vafeles sirsniņpannai - gardi un romantiski.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gsviests150 gcukurs sāls4 olas citrona miziņa125 gmilti125 gkartupeļu milti3 ĒKsaldais krējums2 ĒKmedus

Pagatavošana

1

Sviestu izkausē, atdzesē, tad pievieno cukuru, sāli, sakultas olas, visu samaisa. Masai pievieno citrona miziņu, miltus, kartupeļu cieti, krējumu. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa.

2

Uz sakarsētas pannas lej 3 - 4 ēdamkarotes mīklas, pannu aizver. Cep apmēram 4 minūtes.

3

Gatavās vafeles liek vienā kārtā, atdzesē. Pirms pasniegšanas salauž sirsniņās, pasniedz ar medu.

*pusi miltu un kartupeļu cietes var aizstāt ar kokosa skaidiņām.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!