10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 āboli350 gžāvēta vista2 seleriju kāti25 gsasmalcināti valrieksti2 ĒKcitronu sula mazas vīnogas bez kauliņiem majonēze pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Ābolus ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar selerijām, valriekstiem un žāvētas vistas gaļas gabaliņiem.
2
Majonēzi sajauc ar citrona sulu, pieber sāli un iecilā ābolu maisījumā.
3
Īpašai garšai pievieno dažas uz pusēm sagrieztas mazas, zaļas vīnodziņas.
Iesūtīja: krists
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit