240Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgbiezpiens250 gsviests300 gpiens3 olas sāls ķimenes
Pagatavošana
1
Biezpienu samaļ, pievieno pienu, olas, sāli, ķimenes un samaisa.
2
Izkausētam sviestam pievieno biezpiena masu, maisot karsē, līdz izveidojas viendabīga gluda, spīdīga masa.
3
To liek ar sviestu ieziestā bļodā, tur vēsumā, līdz siers sastingst.
Iesūtīja: Vineta
Līgo svētku un Jāņu receptesVārīšanaPasniegt atdzesētuBiezpiensOlasPiensSviestsĶimenesMājās gatavots siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit