60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
burkāni2 gab.paprika (zaļa)2 gab.paprika (sarkana)1 gab.sīpols2 gab.rīsi paciņā garšvielas dārzeņu buljons
Pagatavošana
1
Burkānus un papriku sagriež sloksnītēs, sīpolu smalki sakapā un visu liek dziļā pannā sautēt ūdenī.
2
Apmēram pēc 15 minūtēm dārzeņus aplej ar krūzītē izkausētu buljona kubiņu un ieber pannā rīsus (iepriekš nav jāvāra).
3
Ja nepieciešams, vēl nedaudz pielej ūdeni, garšvielas.
4
Liek virsū vāku un sautē, kamēr rīsi mīksti.
Iesūtīja: Lelde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit