40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
žāvēti augļi (plūmes dateles vīģes aprikozes rozīnes u.c.) rieksti magoņu sēkliņas citronu sula pēc garšasmedus APVIĻĀŠANAI: kakao kokosriekstu skaidiņas cepumu drumstalas
Pagatavošana
1
Augļus aplej ar karstu ūdeni, uzbriedina nedaudz un samaļ. Iemaisa žāvēto augļu masā sulu, medu, pievieno arī magoņu sēkliņas sasmalcinātus riekstus.
2
Apviļā kakao, kokosriekstu skaidiņās vai cepumu drumslās. Var iemērkt šokolādē arī šokolādē. Pēc tam glabā ledusskapī.
Iesūtīja: Bitīt matos
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit