šokolādes kūka kūciņas
Foto: Shutterstock
Veikalā nopērkamo biskvītu piesūcinot ar rūgtenu kafiju un pārziežot ar šokolādes-riekstu krēmu, vien 10 minūtēs tiksi pie supergardas tortes.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 tumšā biskvīta ripas2 bundžas šokolādes-riekstu krēma2 ĒKšķīstošā kafija150 mlkarsts ūdens

Pagatavošana

1

Šķīstošo kafiju pārlej ar siltu ūdeni, samaisa. Ar kafiju piesūcina biskvīta plāksnes.

2

Biskvīta ripu pārziež ar šokolādes-riekstu krēmu, uzliek otru ripu. Ja vēlas, lai krēms nav tik salds un blīvs, to var sakult ar grieķu jogurtu, bezpiedevu krēmsieru vai treknu skābo krējumu.

3

Virspusi un malas pārziež ar krēmu, nolīdzina. Dekorē pēc vēlmes.

4

Ja vēlas, var pasniegt uzreiz, griežot gabaliņos, bet vēl labāk torte garšos, ja to pāris stundas atdzesēsi ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!