10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 tumšā biskvīta ripas2 bundžas šokolādes-riekstu krēma2 ĒKšķīstošā kafija150 mlkarsts ūdens
Pagatavošana
1
Šķīstošo kafiju pārlej ar siltu ūdeni, samaisa. Ar kafiju piesūcina biskvīta plāksnes.
2
Biskvīta ripu pārziež ar šokolādes-riekstu krēmu, uzliek otru ripu. Ja vēlas, lai krēms nav tik salds un blīvs, to var sakult ar grieķu jogurtu, bezpiedevu krēmsieru vai treknu skābo krējumu.
3
Virspusi un malas pārziež ar krēmu, nolīdzina. Dekorē pēc vēlmes.
4
Ja vēlas, var pasniegt uzreiz, griežot gabaliņos, bet vēl labāk torte garšos, ja to pāris stundas atdzesēsi ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Ātri pagatavojami ēdieniMātes dienas ēdieniPasniegt atdzesētuŪdensŠķīstošā kafijaKūkas bez cepšanasRiekstu krēms
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit